Меню Закрити

Cерії осінніх онлайн семінарів «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2021»

Запрошуємо Вас взяти участь у серії осінніх онлайн семінарів «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2021», які відбудуться протягом листопада-грудня 2021 року.

Кожен із семінарів присвячено окремому розділу ціноутворення у будівництві.

 

Семінар №1. «Вартість будівельних робіт. Детальний аналіз змін».

Розглядатимуться: «Порядок застосування кошторисних норм та нормативів з ціноутворення при визначенні вартості будівництва», що набрав чинності з 01.10.2021 та КНУ «Настанова з визначення вартості будівництва», який затверджено наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281. Правила переходу з ДСТУ на КНУ.

 

Семінар №2. «Вартість проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво. Детальний аналіз змін».

Розглядатимуться: «Порядок застосування кошторисних норм та нормативів з ціноутворення при визначенні вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», що набрав чинності з 01.10.2021 та КНУ «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», який затверджено наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281.

 

Семінар №3. «Особливості проведення закупівель будівельних робіт. Закупівлі після переходу з ДСТУ на КНУ».

Планування закупівель. Особливості підготовки тендерної документації, розгляду тендерних пропозицій та перевірки договірної ціни за результатами аукціону.  Контракти (договори підряду) на закупівлю будівельних робіт. Закупівля додаткових будівельних робіт.

 

Семінар №4. «Нові можливості кошторисних програмних комплексів. Майстер-класи».

Семінар складатиметься з короткого огляду змін в нормативно-правовій базі ціноутворення у будівництві та майстер-класу. На майстер-класі провідні фахівці розробників ПК продемонструють нові функції програмного забезпечення і розглянуть практичні задачі.

 

Тривалість семінарів 4 години.

 

Мета семінарів:

підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінару;

інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;

інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.

 

Вартість участі одного представника в одному семінарі складає 960 грн з урахуванням ПДВ. Для другого і третього учасника знижки 5% і 10% відповідно. За участь у двох, трьох та більше блоках знижки  5% і 10% відповідно. Знижки не сумуються. Для зареєстрованих користувачів кошторисних програмних комплексів – 768 грн за кожного учасника, незалежно від кількості учасників і семінарів.

До вартості входить: участь у семінарі, чат з доповідачами, відповіді на питання, матеріали і презентації, доступ до відеозапису 3 дні, сертифікат у PDF форматі.

 

Форма проведення семінарів ZOOM-трансляція з можливістю задавати запитання доповідачам.

З метою забезпечення якості семінарів кількість учасників обмежено, тому для кожного з них передбачено кілька повторів.

 

Організатори семінарів:

«АВК Созидатель», м. Дніпропетровськ

ТОВ «Економік Софт», м. Сєвєродонецьк

ТОВ «Авкас», м. Харків

ТОВ «IT Сервіс», м. Дніпро

ТОВ «АВК Единение», м. Миколаїв

ПП Растєгаєв С.О., м Кременчук

ТОВ «Адмін-Сервіс», м. Київ

ПП «ССБ Електронікс», м Івано-Франківськ

 

Координатор: ПП «Будівництво-сучасні технології» (0342) 705-700, 545-513

 

Для участі у семінарі необхідно:

надіслати заявку на електронну адресу: info@ac4.kiev.ua або заповнити форму реєстрації за посиланням. (https://forms.gle/cS9cwgBFc8JiEgCC6)

не пізніше ніж за один день до семінару перерахувати кошти за реквізитами згідно з наданим рахунком

 

 

Найближчі семінари:

Тема 1. Вартість будівельних робіт     – 30 листопада.      10-00 – 14-00

Тема 2. Вартість ПВР                            – 1 грудня.                13-00 – 17-00

Тема 3. Закупівлі у будівництві              – 2 грудня.                10-00 – 14-00

Тема 4. Майстерклас ПК «АВК-5»        – 7 грудня.                10-00 – 14-00

Тема 4. Майстерклас ПК «АС-4»          – 8 грудня.                10-00 – 14-00

ТОВ «АДМІН-СЕРВІС»
УКРАЇНА, 04112, Київ
вул. Митрополита Василя Липківського (Урицького), 45Б. Офіс 508Б
e-mail: [email protected]
site: ac4.kiev.ua

(067)233-22-99 та (093)884-11-02 – Якушко Тетяна Володимирівна

(050)311-38-70 та (093)663-53-82 – Грудзинська Аліна Василівна